Logo Pikalilly

Gay in Amsterdam

Op zoek naar een gay contact in Amsterdam? Dan maak je gewoon hier een account aan. Pikalilly.nl is een laagdrempelige gay sex chat en dating website. Zonder dat je je identiteit prijs geeft kun je zoeken naar de juiste gay date om bijvoorbeeld mee naar een bar te gaan. Of gewoon te gaan wandelen langs het strand. Een belangrijk punt van onze dating website is dat je zeker weet dat iedereen die op deze website zit, op zoek is naar een sexy date. Zoekt u contact met een gay man? Dan is hier de perfecte plek om in contact te komen met de ondeugende homo uit Amsterdam via onze gratis gay chat.

Een homo man in Amsterdam zoekt naar jou!

Wanneer je denkt dat jij de enige gay bent die op zoek is in Amsterdam, vergeet dit dan maar. Op Pikalilly.nl vind je meer dan vierhonderderd gay mannen net zoals jij. Die ene vlakbij, die andere wat verder weg maar allemaal met een gemeenschappelijk doel: het vinden van die ene leuke man om mee te stappen of in bed te belanden. Pikalilly.nl biedt je volop mogelijkheden om deze geweldige man te ontmoeten. Spreek hem aan, nodig hem uit om contact op te nemen. Slimmer en sneller kan het bijna niet wanneer je op zoek bent naar die ongecompliceerde gay prins op het witte paard. Ook al vind je chatten niets, Pikalilly.nl helpt je hierbij. Voor de medewerkers van Pikalilly.nl is het geen enkele moeite om die ene te vinden.

Contact via de Pikalilly.nl gay chat in Amsterdam

U bent nog niet zo thuis in de gay scene of u bent nog nooit in een gay bar in Amsterdam geweest, dan is een berichtje sturen via Pikalilly.nl een uitkomst. Misschien is het wel zo dat u er simpelweg weinig voor voelt om en public uit de kast te komen. Dan heeft u via Pikalilly.nl een platform om kennis te maken met andere homo mannen in de buurt. Gewoon een eenvoudig sms-je kan voldoende zijn om contact te krijgen met wellicht wel een bi man met homo seksuele gevoelens. En wie weet moet deze man wel omgaan met zelfde moeilijkheden als u. En zou het niet prachtig zijn om met een paar eenvoudige chat berichtjes kennis te maken met de man waarmee u een langdurige relatie kunt opbouwen? Wist u dat uit eerder onderzoek naar voor is gekomen dat 1 op de 2 gay mannen liever in een relatie zit dus op zoek naar een maatje net als u?

Wat schrijft u in uw gay profiel

Als eerste maak een account aan op Pikalilly.nl en vul je gegevens zo eerlijk mogelijk in. Vertel over jezelf en jok niet teveel. Veel gay mannen vinden dit heel moeilijk, jij bent echt niet de enige. De meeste gay mannen vinden het ongemakkelijk om over zichzelf te praten, laat staan over hun seksuele fantasieen. En toch zul je het moeten proberen. Waarom? Simpelweg omdat anders elke date die je hebt verloren gaat. Wij als mensen van Pikalilly.nl begrijpen heel goed waarom het niet eenvoudig is.

Veel van onze gay leden heeft bijvoorbeeld minder goede ervaringen met het aanmaken van een profiel op andere gay dating websites. Uren besteed aan chatten en geen enkele date. De eerlijkheid gebied te zeggen dat jouw profiel niet echt aantrekkelijk was. Jouw profiel moet tenminste de volgende zaken duidelijk maken wil het uberhaupt aanknopingspunten hebben om verder te lezen. Je beschrijving moet tenminste bevatten wie jij bent: een homo man of ben je bi? Waar je in de buurt woont en wat je voor werk doet is ook belangrijk. Wees open over jezelf. Wat je niet zou willen is dat je je droom date tegenkomt en hij komt tot de ontdekking dat alles een grote leugen is. Zou heel erg zonde zijn, toch?

Een date met een gay uit Amsterdam?

Echt afspreken is voor enkele van onze leden nog te gedurfd. Daarom kun je op onze website ervoor kiezen om eerst elkaar beter te leren kennen door te chatten. Een tip is wel, laat diegene dit wel eerlijk weten. Wellicht wil je toekomstige date wel snel afspreken en wil hij direct afspreken. Wanneer jij dit dan niet wil of kunt en je bent duidelijk, is dit wel zo eerlijk. Belangrijk is dus dat je jezelf eerlijk presenteert. Wil je je profiel nog efficienter maken, beantwoord dan voor jezelf de volgende vragen: wat wil ik over mezelf vertellen, waarom moet ik dit laten weten en waarom is dit belangrijk voor mijn toekomstige date. Zo ben je eerlijk naar jezelf en zeker ook eerlijk naar je toekomstige date. Tot slot, waarom zou je alleen maar chatten, ga er gewoon op uit en maak er iets leuks van!

Waaraan merk je dat jouw gay date uit Amsterdam geinteresseerd is?

Hoe merk je dat jouw date geinteresseerd is in je? Het volgende voorbeeld: u wandelt samen langs de winkels, kijkt samen naar de mensen om jullie heen en plotseling kust uw date u vol op de mond. Of iets subtieler, hij komt voor u staan en begint u overal kusjes te geven. U bent even uit het lood geslagen, u had dit niet verwacht. In dit stadium van uw relatie vond u dit wel leuk maar nog niet gewenst. Wat bewoog uw date om dit te doen? Zolang u de reden niet weet is een defensieve reactie misschien niet de meest vriendelijke oplossing. Weet u hoeveel innerlijke strijd het uw partner heeft gekost, wellicht bent u in zijn belevening wel de enige op deze planeet bij wie hij dit durft. En zou u zich eigenlijk heel vereerd moeten voelen.

Daarom is een eerlijk ingevuld profiel zo belangrijk. Vertel open wanneer u in het begin nog niet zo hard van stapel wilt lopen en niet zo snel wilt afspreken. Misschien omdat uw vorige relatie niet zo lekker is geeindigd. En bij een eerste ontmoeting, wees dan ook eerlijk tegen uw gay date. Valt het, om welke reden dan ook tegen, zeg het eerlijk en draai er niet omheen. Het is niet alleen voor u een eerste ontmoeting, ook voor uw date is het een eerste kennismaking. Bedenk, een chat, een date en ook sex begint bij het aanmaken van een profiel op Pikalilly.nl. Doe het nu! Die ene knappe gay in Amsterdam die je hebt gevonden via onze gratis gay chat wacht op u.

Copyright © 2002 - 2020 - Pikalilly.nl